Florile reuşesc să exprime sentimentele, într-un mod în care cuvintele nu o fac. De cele mai multe ori ele pot fi mult mai delicate cu familia îndurerată, decât o puteţi face prin cuvinte. Aranjamentele florale, de diferite tipuri, pot exprima respectul, dragostea sau, de ce nu amândouă.

  • Jerbele funerare: sunt cele mai mari aranjamente, ce se așează de obicei pe sicriu. Culorile în care pot fi găsite ţin de alegerea dumneavoastră.
  • Coroanele: pot fi în formă de inimă sau, cele funerare, care se depun pe mormânt. În general sunt cunune de flori naturale, cu menirea de a aduce un omagiu.
  • Florile: în general, cele mai populare flori, la astfel de evenimente, sunt crizantemele şi în special, cele albe. Albul, având semnificaţia sincerităţii şi a afecţiunii.
    Trandafirii, de asemenea, se folosesc datorită varietăţii de culori în care ei pot fi găsiţi şi datorită frumuseţii lor speciale.
    Mai jos vă punem la dispoziţie nişte monstre dar, pentru o mai mare varietate, vă poftim la unul din punctele noastre de lucru aflate la adresele din partea dreaptă: