Încercam să vă punem la dispoziţie o gamă largă de articole funerare, de calitate superioară şi la perturi accesibile. Pentru că înţelegem, datorită experienţei îndelungate în domeniu, nevoile dumneavoastră, în această situaţie dificilă, preţurile pe care le practicăm sunt printre cele mai scăzute de pe piaţă.

catafalc

 • Pentru cei ce doresc putem închiria catafalc
 • La creştini, tradiţional, catafalcul se aşează în capela sau în nava centrală a biserici, iar apoi este înconjurat de jur împrejur cu lumânării. Catafalcul tradiţional este construit din lemn, dar poate fi şi din alte materiale. În antichitate, se folosea o placă de lemn pe care decedatul era poziționat direct sau învelit într-un giulgiu. În zilele noastre, cadavrul stă în cosciug care poate fi lăsat deschis cîteodată. Peste catafalc se aşează adesea material textil. Catafalcul este de obicei mai mic decât coşciugul pentru a accentua importanţa acestuia din urmă.

  Sicrie
 • Diferite modele de sicrie din diferite esențe
 • În România predomină trei modele de sicrie: modelul cu opt colţuri, numit octogonal, care are patru colţuri la fiecare capăt, cel cu şase colţuri, două în partea de inferioară şi patru în partea de sus şi cel simplu cu patru colţuri. Capacul în general e fie din două piese sau dintr-o singură piesă.

  Bineînţeles noi încercam a vă oferi şi sicrie mai speciale în funcţie de dorinţele dumneavoastră.

  Maner Model: 26-547/70/100

 • Accesorii funerare
 • Vă oferim posibilitatea de a adăuga sicriului diferite accesori, precum mânere, crucifixe, șuruburi și colțuri.
  De asemenea tot de la noi puteţi obţine baticuri şi eşarfe de doliu, lumânări mici şi mari, diferite modele de candele candele, prosoape mici şi mari, batiste, colaci, colivă şi altele

  Cruce

 • Aranjamente Florale
 • Prin flori încercam să ne exprimăm altfel decât prin cuvinte. Cu noi puteţi exprima importanţa persoanei decedate în viaţă dumneavoastră. Vă punem la dispoziţie jerbe funerare, coroane, şi buchete de flori.