Poza Panoramica

Casa mortuara: POZA PANORAMICA
Casa noastră funerară, inaugurată recent pe Calea Șagului în Timișoara, încearcă să vă aducă standarde europene în momente de grea încercare. Noua casă funerară vă pune la dispoziție următoarele:

  • două săli de priveghi, dotate cu climatizare, canapele din piele și măsuțe
  • două spații special amenajate pentru persoana decedată, delimitate de o vitrină din termopan de sălile de priveghi, după cum se poate observaîn pozele de mai jos, catafac din granit, vaze din bronz pentru flori așezate pe coloane din marmura și granit.
  • o de recepție, deasemenea cu canapele din piele, și cafea
  • capac frigorific pentru cei ce închiriaza una din săli

Tot la noi, la casa funerară, vă punem la dispoziție și diverse articole funerare. Cum ar fi: sicrie, accesorii funerare, monumente funerare din granit și marmura ?i aranjamente florale.

Poze casa funerară calea șagului

Echipa noastră este formată din persoane cu experienţă în domeniu. Casă funerară din timişoara a reuşit să formeze această echipă cu experienţă între zece şi douăzeci de ani datorită importanţei ce o acordăm atât angajatiilor cât şi clienţilor noştri. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de casă noastră funerară vă rugăm se ne contactaţi la sediul nostru din Timişoara de pe Calea Sagului, sau la unul din numerele de telefon alăturate.

Sperăm că în aceste momente grele să putem creea o ambianță cât mai liniștită, pentru a putea alina durerea din sufletul dumneavoastră.