casa-mortuara-eroilor-sala-priveghi-parter-1

Picture 19 of 19

Sala de priveghi de la parter in Casa mortuara din Cimitirul Eroilor. vedere din partea din stanga

Exista momente grele in viata fiecaruia dintre noi. Unul din acele momente e atunci cand pierdem pe cineva drag noua. Noi incercam in aceste momente, sa va ajutam prin oferta noastra de servicii funerare complete, ceea ce include, o experienta in domeniu. Echipa noastra este in servicii funerare de mai bine de aproape 20 de ani.

Noi incercam sa aducem cele mai bune servicii funerare la pretul cel mai bun din Timisoara. Stim ca nu doar pretul conteaza ci si felul in care esti tratat si atunci, noi, incercam in primul rand sa satisfacem nevoile familiei si in al doilea, sa va fim aproape daca necesitati sfaturile noastre. Stim ca familia are nevoie de toata intelegere si de aceea vom incerca sa va ajutam pe cat mai mult posibil.

Va mai putem spune ca  in cazul unui deces, este suficient sa ne dati un telefon iar de restul ne vom ocupa noi. Serviciile noastre includ totul de la eliberarea actelor necesare (inclusiv medic constatator), la coliva, sali de priveghi, inbalsamat si absolut tot pana la inmormantare.

Prinre serviciile noastre funerare se afla si obtinerea locurilor de veci, in unul din Cimitirle noastre. Pentru mai multe informatii referitor la locurile de veci, va rugam sa ne vizitati, sau sa ne sunati.

Serviciile noastre funerare includ, si nu doar in Timisoara:

  • Camera Frigorifica
  • Capac Frigorific
  • Transport funerar intern si international
  • Capele dotate la standarde europene
  • Eliberarea tuturor actelor necesare
  • Ajutorul de inmormantare
  • Alte servicii cum ar fi: imbalsamat,

Puteti oricand consulta meniul de mai sus, pentru informati mai in detaliu.

Numerele de telefon sunt cele alaturate.