Incercam sa va punem la dispozitie o gama larga de articole funerare, de calitate superioara si la perturi accesibile. Pentru ca intelegem, datorita experientei indelungate in domeniu, nevoile dumneavoastra, in aceasta situatie dificila, preturile pe care le practicam sunt printre cele mai scazute de pe piata.

catafalc

 • Pentru cei ce doresc putem inchiria catafalc
 • La crestini, traditional, catafalcul se aseaza in capela sau in nava centrala a biserici, iar apoi este inconjurat de jur imprejur cu lumanri. Catafalcul traditional este construit din lemn, dar poate fi si din alte materiale. In antichitate, se folosea o placa de lemn pe care decedatul era pozi?ionat direct sau invelit într-un giulgiu. In zilele noastre, cadavrul sta in cosciug care poate fi lasat deschis citeodata. Peste catafalc se aseaza adesea material textil. Catafalcul este de obicei mai mic decât cosciugul pentru a accentua importanta acestuia din urma. Ca rezultat, acesta nu este deosebit de stabil ?i se poate dezechilibra sau rasturna.

  Sicrie
 • Diferite modele de sicrie din diferite esente
 • In romania predomina trei modele de sicrie: modelul cu opt colturi, numit octogonal, care are patru colturi la fiecare capat, cel cu sase colturi, doua in partea de inferioara si patru in partea de sus si cel simplu cu patru colturi. Capacul in general e fie din doua piese sau dintr-o singura piesa.

  Bineinteles noi incercam a va oferi si sicrie mai speciale in functie de dorintele dumneavoastra.

  Maner Model: 26-547/70/100

 • Accesorii funerare
 • Va oferim posibilitatea de a adauga sicriului diferite accesori, precum manere, crucifixe, suruburi si colturi.

  De asemenea tot de la noi puteti obtine lumanari sau candele, batiste si prosoape, litere si figurine de aplicat pe lucrari funerare

  Bineinteles noi incercam a va oferi si sicrie mai speciale in functie de dorintele dumneavoastra.


  Cruce

 • Aranjamente Florale
 • Prin flori incercam sa ne exprimam altfel decat prin cuvinte. Cu noi puteti exprima importanta persoanei decedate in viata dumneavoastra. Va punem la dispozitie jerbe funerare, coroane, si buchete de flori.